CE Altafulla

Des de 1923

Escola de Futbol CE Altafulla 2019/2020

3 min read

Benvolgudes famílies,

A continuació trobareu tota la informació respecte a l’escola de futbol del CE Altafulla corresponent a la temporada 2019-2020!!

DESCOMPTE ADDICIONAL:

Enguany hem afegit un descompte addicional del 5% per aquelles families que realitzin l’ingrés total abans del 31 d’agost, d’aquesta manera el preu de l’escola quedaria en 285€ anuals. (Només si es realitza el total abans del 31 d’agost).

En qualsevol cas és important posar al concepte: nom, cognom del/la futbolista i categoria on jugarà. 

REVISIÓ MÈDICA:

De cara a la revisió mèdica obligatòria cada dos anys (només per jugadors federats), el club us ofereix la possibilitat de realitzar-la a l’estadi. El preu de cost enguany és de 25€.

La revisió es realitzarà a l’estadi (o al pavelló) el Dijous 5 i el Dijous 19 de Setembre, entre les 17:30h i les 20:30h. (Cal que ens aviseu si la voleu fer al club per poder gestionar horaris!! També la podeu fer a qualsevol centre homologat per la FCF).

PRE-TEMPORADES:

El calendari d’inici de pre-temporades previst és el següent:

Juvenil, dimarts 20 d’agost 
Cadets, dimarts 27 d’agost 
Infantils, dimecres 28 d’agost 
Alevins, dimarts 3 de setembre i dimecres 4 de setembre 
Benjamins, dimarts 3 de Setembre
Pre-Benjamins, dimecres 4 de Setembre
Minis, divendres 13 de Setembre.
Al full d’inscripció adjunt trobareu el quadrant previst d’entrenaments!

ESCOLA DE FUTBOL FEMENINA:

Enguany ens marquem el repte de comptar amb 4 equips femenins! Un de minis, un de Benjamines+Alevines, el sènior i un de veteranes. Preguem en feu la màxima difusió possible!  Més informació a cealtafulla@gmail.com!

Inici de pretemporada Dilluns 9 de Setembre!

A demés les nostres jugadores lluiran a la samarreta el logo feminista! A continuació podeu veure els reportatges que es van realitzar al respecte des dels dos principals mitjans de comunicació:

TV3: https://mp4-down-medium-int.ccma.cat/8/6/1565094961768.mp4
TAC12:  https://www.youtube.com/watch?v=q6FDpubiBbI

ROBA:

Aquesta temporada, per temes organitzatius, hem arribat a un acord amb Wala per la gestió de la roba.

Us adjuntem el pack de roba, aquelles famílies que ja el tingueu de l’any passat i no us calgui renovar-lo sencer, només caldrà que adquiriu allò que us falti. (recordem que la samarreta de joc caldrà renovar-la!)

Els jugadors nous serà obligatori que adquireixin tot el pack.

A partir d’aquest proper Dimarts dia 20 d’Agost ja podeu passar per la botiga on tindreu tota la roba.
Com faltarà marcar el dorsal de al samarreta de joc, que s’haurà de fer un cop tancats els equips, hi ha dues opcions possibles:

1- Adquirir la roba abm el tracte preferent i, un cop els entrenadors indiquin els dorsal de cada futbolista, tornar a wala perquè us el marquin.

2- Esperar a la primera quinzena de setembre, i amb els equips ja tancats anar a buscar el pack sencer i realitzar el marcatge al moment.

Aquells que realitzin l’opció 1, ens indiquen des de la botiga que tindrem certa preferència, concretament: 
“Durant un període 2 setmanes a comptar des del 20/08/2019 tindreu servei preferent.Això vol dir que tot el producte estarà a l’expositor a prop dels mostradors, sempre a disposició i amb atenció preferent, quanta més gent del club passi en aquell període millor per els pares, més bona atenció, i més àgil serà el servei. 
Evidentment, passat aquest període també estarà tota la roba a disposició i la atenció serà màxima, però també hi haurà altres clubs immersos en venda, i servei preferent. Per tant més gent d’altres entitats.”

MILLORES A L’ESTADI:

Abans de finalitzar el 2019, l’ajuntament realitzarà obres diverses per regularitzar i millorar les prestacions de l’estadi municipal.  Són millores molt importants, impulsades pel regidor d’esports.
Preguem disculpeu els molèsties que us puguin ocasionar! 🙂

Més informació de les feines previstes a l’estadi, aquí:
https://www.tac12.tv/altafulla/arxiu-altafulla/item/9235-altafulla-invertira-43-000-euros-per-millorar-les-instal-lacions-esportives-de-l-estadi-municipal

CONTACTE

Per qualsevol consulta no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres!!

Contacte del coordinador per a temes esportius: 619 87 09 15 (Dani)

Contacte de la coordinadora per a temes de documents/fitxes:  636 17 45 19 (Cristina)
O podeu escriure a cealtafulla@gmail.com

Salutacions ben cordials i que tingueu un magnífic estiu,

Junta CE Altafulla