CE Altafulla

Des de 1923

CE Altafulla Jornada 12 2019/2020

2 min read

Aquí tenim les fotografies d’algunes de les nostres seccions. CE Altafulla Jornada 12 2019/2020. Una setmana desigual pels diferents equips.

Equips CE Altafulla

Comencem amb els Babys. Els jugadors i jugadores de 3 a 5 anys. Els Babys de segón any tenien moltes baixes, per temes de la grip que ens visita en aquestes èpoques. Vam anar a Torredembarra i ens ho vam passar molt bé. Destacarem el format del partit on es prioritzava la formació de tots els jugadors i es va poder veure moltes jugades on els minis es passaven la pilota diverses vegades. Dona gust veure com dos clubs treballen per a que els peques aprenguin i estimin aquest esport.

Minis A CE Altafulla
Minis A CE Altafulla

Amb els minis de P4, el mateix. les entrenadores i entrenadors del Roda i Altafulla van acordar fer un partit de formació. Passes, xuts, jugades, saques de banda ben executats… Formació, formació i formació. Això si, també ens ho vam passar molt bé.

Minis B CE Altafulla
Minis B CE Altafulla

L’Aleví A, suma 3 punts guanaynt a domicili al Nàstic.

CE Altafulla Alevi A
CE Altafulla Alevi A

L’Aleví B va perdre contra un Marc Bartra intractable. Però van lluitar fins al final de partit.

CE Altafulla Alevi B
CE Altafulla Alevi B

El Primer equip

El primer equip va guanyar per la mínima i patint. Moltes baixes que s’han de suplir amb alguns juvenils amb el resultat de 3 punts més. Continuem segons molt a prop del Valls At.

CE Altafulla Amateur
CE Altafulla Amateur

El Benjamí A va guanyar en un molt bon partit al camp del Vendrell. Continuem segons en una classificació molt ajustada. No es pot baixar la guàrdia.

CE Altafulla Banjami A
CE Altafulla Banjami A

Els cadets, després de guanyar al Valls a domicili, continúa 5è empatats amb 4 equips més. El líder s’ha escapat a molts punts, però la lliga és llarga.

CE Altafulla Cadet
CE Altafulla Cadet

L’Infantil guanya en un dels millors partits que ha fet fins ara. Una victòria contra el Cambrils que ens situa 4arts darrera del Vendrell, Tancat i Roda que ho han guanyat quasi bé tot.

CE Altafulla Infantil
CE Altafulla Infantil

I la victòria del Juvenil contra l’Arboç per un resultat molt ajustat de 2-1 després de remuntar un 0-1 amb el que es va arribar a la primera part.

CE Altafulla Juvenil
CE Altafulla Juvenil

I això és el que ens ha aportat la CE Altafulla Jornada 12 2019/2020.


Més informació CE Altafulla