CE Altafulla

Des de 1923

CE Altafulla Jornada 13 2019/2020

2 min read

El número maleït, el 13. Ja tenim la CE Altafulla Jornada 13 2019/2020 amb algunes de les fotos i resultats més destacades.

El 1er equip

El primer equip ens va dedicar un partidàs contra el Morell, on es jugava la primera posició de la classificació. Vam guanyar 2-1 i com el Valls At. va empatar contra el Vendrell, els altafullencs ens posem líders de la categoria.

Carles Pau, fitxatge d’aquesta mateixa setmana, va aconseguir el 2on gol que va donar els 3 punts als grocs-i-negre.

El Futbol base

El juvenil va guanyar el partit contra el Cunit amb un resultat còmode, però que no reflexa la dificultat del partit. Gran partit de preparació per rebre la proxima jornada al líder de la categoria, el Creixell. L’equip segueix 4art, empatat a punts amb 3 equips més. La part alta està molt ajustada.

CE Altafulla Juvenil - Jornada 13
CE Altafulla Juvenil – Jornada 13

El Femení base va aconseguir el primer punt en empatar a 2 contra el Riudoms. Les jugadores van fer un excel.lent partit i van empatar un partit molt igualat.

CE Altafulla - Femení Aleví
CE Altafulla – Femení Aleví

El Benjami A treu un empat en el partit que enfrontava el 1er i el 2on classificat. Un punt que demostra davant un equip que no havia perdut cap punt fins ara, que l’equip avança molt bé. Segons i millorant en joc.

CE Altafulla - Benjami A
CE Altafulla – Benjami A

L’Aleví A continua 2on a la classificació després de guanyar i aconseguir 3 punts contra el Ramón Sicart.

CE Altafulla - Alevi A
CE Altafulla – Alevi A

L’Aleví B va perdre a casa de l’Arboç i es situen en 13a posició.

CE Altafulla Jornada 13 - Alevi B
CE Altafulla Jornada 13 – Alevi B

El Benjami B fa un excel:lent partit contra el Vendrell que va acabar en un empat 2-2 amb un joc per ambdos equips que va ser felicitat per l’àrbitre. Molt de joc i molta tàctica. Enhorabona pel partit.

CE Altafulla - Benjami B
CE Altafulla – Benjami B

Y aquí acaba el CE Altafulla Jornada 13 2019/2020, amb les fotos que hem pogut recopilar. Tot emmarcat en la jornada de presentació de l’equip que també posarem al blog.


Més informació