CE Altafulla

Des de 1923

Vídeo-resum partit Torredembarra – Altafulla

1 min read

Video-resum del partit disputat entre la UD Torredembarra i el CE Altafulla corresponent a la jornada 14 de la 3Cat3 i jugat el dia 15 de desembre de 2019.

Un partit que vam guanyar 2-3 i que ens permet seguir líders en solitari.

Vídeo-resum partit Torredembarra – Altafulla

Els gols de Adrià Martí, Carles Palau i Marc Calvo ens donen 3 punts per poder seguir allà dalt i seguir líders de la 3a Catalana Grup 3. Arribar és fàcil, mantenir-se és la tasca difícil. S’ha de seguir treballar com s’està fent.

Destaquem el recolzament del Córner Groc i Negre que va acompanyar l’equip en tot moment i que va omplir de groc i negre l’estadi del Torredembarra. El córner, format majoritàriament de jugadors del futbol base, sempre amb el seu equip. Van sortir des del nostre estadi i van anar en grup fins l’estadi del rival amb timbals i trompetes.

La lliga és molt llarga i encara no hem arribat a la meitat de jornades, però es demostra que els nostres entrenadors, Raul Tudela i Jordi Araus, estan fent una molt bona feina.


Més informació