CE Altafulla

Des de 1923

Represa de competicions

3 min read

La represa de competicions de futbol ja és oficial, i una mica enrevessat:

CE Altafulla Des de 1923

INICI
Totes les competicions s’inicien el proper cap de setmana (20/21) de Març… però la FCF ha suspès aquella jornada perquè els clubs i les famílies tinguin temps a enllestir les fitxes.
Per tant la lliga s’iniciarà el cap de setmana 27/28 de Març per tothom (Excepte per a Juvenils i Femení sènior, que sí que inicien competició aquest proper dia 20)

Per aquest cap de setmana 20/21 de Març procurarem confirmar la confecció de tots els equips i intentarem fer alguns partits amistosos.

Recordem també que, a qui li falti, pot trobar el pack de roba a la botiga Walla de Tarragona. És important, abans d’anar-hi, confirmar el dorsal amb els entrenadors.

CALENDARIS:
Ja han sortit els calendaris!

Són, sincerament, un desgavell. Com veieu a la imatge, la primera setmana que es juga és la jornada 6, després es juga la jornada 7, després es juga la jornada 1, després les jornades 8 a 16, per tornar a la jornada cap al final de la competició a les jornades 2 a 5. (veure imatge 1 adjunta)

Que no us sorprengui doncs, veure dates estranyes en els calendaris que ha fet públics la FCF i que us adjuntem a continuació:

Prebenjamí: https://www.fcf.cat/resultats/2021/futbol-7/prebenjami-7/grup-12
Benjamí: https://www.fcf.cat/resultats/2021/futbol-7/benjami-7-segona-divisio/grup-22
Aleví B: https://www.fcf.cat/resultats/2021/futbol-7/alevi-segona-divisio/grup-47
Aleví A: https://www.fcf.cat/resultats/2021/futbol-7/alevi-segona-divisio/grup-46
Infantil: https://www.fcf.cat/resultats/2021/futbol-11/infantil-segona-divisio/grup-19
Cadet: https://www.fcf.cat/resultats/2021/futbol-11/cadet-segona-divisio/grup-14
Juvenil: https://www.fcf.cat/resultats/2021/futbol-11/juvenil-segona-divisio/grup-12

FITXES:
Recordem a totes les famílies que per a disputar partits amistosos o competició cal haver realitzat els tràmits al Portal del Federat!

A més, dins el portal, es manté el “semàfor Covid” que tots els futbolistes han de tenir en verd abans de cada partit. Per aconseguir posar-lo en verd cal entrar al portal i signar un avís que trobareu. Aquest semàfor passarà a verd al cap d’una estona i té una validesa de 14 dies!!
Passat aquest temps caldrà tornar a signar…

Moltes famílies ja heu fet tots els tràmits al portal per poder tenir la fitxa. Aquesta setmana intentarem posar-nos en contacte amb tots aquells que tinguin tràmits pendents, preguem però que ho reviseu en qualsevol cas!

SETMANA SANTA:
Al club no realitzarem campus de setmana santa ja que el nou calendari inclou partits en aquella època.

La setmana Santa enguany comprèn del 28 de Març al 5 d’Abril, i tenim partits tant el cap de setmana 27 i 28 de Març, com el 3 i 4 d’Abril, de totes les seccions.
(veure imatge 2, els horaris dels partits NO són definitius)

Per aquest motiu enlloc de fer campus procurarem mantenir els entrenaments normals per a tothom qui hi pugui assistir.

ACCÉS A L’ESTADI
De moment, hem pogut plantejar un calendari amb el que evitem que coincideixin 2 partits alhora. Procurarem mantenir-ho així de manera que el trànsit a l’estadi sigui més gradual, malgrat cal tenir en compte que faltaran per afegir els partits dels dos equips del Consell Esportiu, la competició amistosa del Primer Equip Masculí (ja que la FCF ha decidit que la única categoria que no es jugarà és la 2a Catalana) i els veterans (en cas que acabin competint)

Recordem, però, que només podem acollir un 50% de l’aforament. Jugant-se només un partit a cada moment, en principi no ha de ser un problema.
En cas que preveiem superar l’aforament permès, avisarem als nostres equips afectats i als rivals, de manera que només podrà accedir un adult per jugador. Aquesta acció és durà a terme només si és necessari.

Evidentment mantindrem tots els esforços i protocols covid actius.
Els vestuaris, de moment, romandran tancats.
L’entrada és realitzarà per la porta habitual i la sortida per la del garatge, caldrà també presa de temperatura, rentat de mans i registre (molt important posar la hora per, en cas d’incidència, poder avisar només als afectats).

Ja tenim aquí la represa de competicions de futbol.

Gràcies per la vostra col·laboració i… Amunt Altafulla!

Com sempre restem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte que pugui sorgir!

Salutacions molt cordials,

Junta CE Altafulla


Més informació