CE Altafulla

Des de 1923

Jornades portes obertes CE Altafulla 2021

1 min read

Un any més, obrim el període de portes obertes del CE Altafulla. Si voleu provar si us agrada el futbol o voleu venir a entrenar per veure com funciona el club, a partir de l’1 de juny podràs venir als entrenaments.

Com cada any, és l’hora de preparaar els jugadors de la temporada vinent, la 21/22. Per aquestes èpoques demanem a tots els nens/nenes que vulguin provar si els agrada el futbol, que s’apropin a l’estadi a entrenar amb els jugadors/es de la seva edat. Els que comenceu, o els que necessiten canviar d’equip. Tots sou benvinguts.

Els nostres equips ja acaben la temporada i preparen la següent jugant la batalla de clubs. És moment d’entrar en algun dels nostres equips per començar a entrenar i veure si el futbol pot formar part del teu dia a dia.

Els equips van des dels minis (4-5 anys) fins els cadets (15-16 anys). Nens i nenes.

 • Dimecres
  • Minis 17:30h
  • Infantils 19:00h
 • Dijous
  • Prebenjamins 17:30h
  • Benjamins 17:30h
  • Alevins 17:30h
  • Cadets 19:00h

Per més informació, no dubteu a escriure’ns a l’email:

 • cealtafulla @ gmail . com

O trucar a danim al nostre coordinador

 • 619.87.09.15

No ho dubteu, veniu a entrenar i a formar part de la família groc-i-negre. Veniu a les jornades de portes obertes del CE Altafulla i gaudeix d’un estadi increíble i dels nostres entrenadors titulats, sota les mesures de seguretat covid que apliquem.


Més informació