CE Altafulla

Des de 1923

Campus estiu Xavi Hernández 2021

2 min read

Ja tenim aquí El Campus Xavi 2021. El període d’inscripcions està obert i comptarà de nou amb la participació del futbolista professional altafullenc Alberto Benito!

Ja és el segon campus on Altafulla forma part de les seus del Campus Xavi. Ja al campus Xavi 20202, van ser molts els nens i nenes que van poder gaudir aprenent futbol a un altre nivell.

Metodologia del campus

Al campus s’utilitza una metodologia global i sistèmica, basada en el desenvolupament conjunt de les diferents capacitats (tècniques, tàctiques, físiques i psicològiques) dels diferents sistemes que formen al jugador/a.

Com es fa?

  • Utilitzant eines metodològiques futbolístiques adaptades al nivell dels jugadors.
  • Treballant les diferents situacions del joc per arribar a entendre el futbol.
  • Desenvolupant els diferents elements tàctics i tècnics del joc.
  • Adaptant el joc al nen/a i d’aquesta manera facilitar-li la seva comprensió.
  • Millorant la intel·ligència tàctica del jugador/a a través de la constant presa de decisions.
  • Treballant amb grups reduïts de nens i nenes de la mateixa edat.

Campus Xavi Altafulla

Es farà una jornada d’informació i promoció el proper Dijous 3 de Juny de 17:00 a 19:30, amb un xutómetre on els futbolistes podran posar a prova la seva potencia de xut i, al finalitzar l’acte, es farà el sorteig d’una plaça gratuita per participar al Campus Xavi 2021.

Inscripcions a:

Podeu trobar més informació i les inscripcions en aquest web:
https://campusxavi.com/les-seus/

Recordeu que al finalitzar el procés d’inscripció trobareu l’opció d’informar que formeu part de l’Escola de Futbol del CE Altafulla, i s’aplicarà un descompte.

Alhora, com l’any passat, des del club també farem una reducció de la quota de la propera temporada per tots els futbolistes que s’inscriguin al Campus Xavi.