CE Altafulla

Des de 1923

Halloween CE Altafulla 2021

2 min read

Aquest 31/10/2021 el els Infantils del CE Altafulla, van organitzar en el marc de Halloween, un passatge del terror als nostres vestuaris. Una nit de terror a finals d’octubre del 2021.

Halloween CE Altafulla 2021 Tot el grup

El nostre coordinador Dani, va demanar ajuda als nostres infantils per posar en marxa un passatge de terror, on amics i familiars poguessin passar una bona estona.

Tots els vestuaris, que abans era on els jugadors es podien canviar, ara es transformaven en una sala de tortura o un quiròfan de metges zombies. Sales plenes de soldats vikings morts, un voig amb una serra mecànica, una dona que estimava molt al seu fill i una vaca que volia envestir a tothom.

En un dia es va prepara tot, i quan va arribar el moment… Ens vam veure ‘desbordats’. Va venir tothom. La cua arribava a l’entrada de l’estadi. Vam perdre el compte de persones i grups que van venir:

Halloween 2021 cua gent

El nostre coordinador i els pocs adults que van ajudar a muntar-ho tot, es van quedar de pedra. Una activitat pensada per amics i familiars, es va transformar en una activitat per a moltíssima gent. Però la cosa no va anar malament, la gent sortia corrents i cridant…

Halloween 2021 Dani Coordinador

I després de tota la feina feta, tocava agafar forces i fer una hamburguesa o frankfurt. Sembla ser que als zombies els agrada més les hamburgueses que la carn humana.

Bé, una nova activitat feta pels nostres Infantils i que va servir per demostrar que el nostre jovent, quan s’ho posa ho fa molt bé.

Des de la Junta volem agrair la participació de tothom que va venir, i demanem disculpes si algú al final no va poder entrar al passatge (els monstres tenen 11 anys i després de 3-4 hores dintre del vestuari, no podien més).

Halloween 2021 CE Altafulla Carbassa

I això ha sigut tot pel que fa al CE Altafulla i el Halloween del 2021.