CE Altafulla

Des de 1923

Acord CE Altafulla / Gimnàstic Tarragona 2021-2022

2 min read

En el marc del partit que el Nàstic havia de jugar contra el Villarreal B, la nostra Junta va fer oficial l’ acord de col·laboració entre el Gimnàstic Tarragona i el CE Altafulla.

Ja fa temps que treballem els dos clubs plegats per portar a terme una col·laboració estreta. Tenim clar que els clubs tarragonins ens hem d’ajudar. Per una part, els clubs tenim seguidors. Per altra, el Nàstic és la referència pels nostres jugadors.

Infantil Divisió Honor juga al Joan Pijuan

Aquesta temporada, 2021/2022, al CE Altafulla tenim el plaer de poder comptar amb l’infantil Divisió d’Honor al nostre estadi Joan Pijuan. Per ara, de 10 partits que han jugat, 10 guanyats.

Nàstic Infantil A

És com un altre equip del club. Es adaptem tots als horaris durant la setmana i l’equip pot gaudir d’unes excel·lents instal·lacions.

Volem col·laborar més

Però la cosa no queda aquí. Volem més. El Nàstic ens proporciona entrades a tots els nostres jugadors per poder veure al primer equip grana. Un exemple va ser aquest partit Nàstic – Villarreal B on vam poder anar una expedició d’uns 200 groc-i-negres i veure la victòria del Nàstic i com sumava 3 punts contra un equip més que difícil.

Farem partits amistosos quan el calendari ho permeti, intentarem que s’apropi algun jugador del primer equip, entrades per poder veure els partits al Nou Camp…

Seguirem treballant en la col·laboració dels dos clubs. Treballar junts farà més forts als dos clubs tarragonins.

El dia que ho fem oficial

El Sr. Josep Maria Andreu, president del Gimnàstic de Tarragona, ens convida a la llotja per poder inicialment fer la foto oficial de l’acord on apareixem el Francesc, president del CE Altafulla, el Josep (Junta), Dani (Coordinador Futbol base del CE Altafulla) i Toni (Junta). Malauradament, i no ens volem oblidar d’ells, per motius laborals no van poder assistir el Jordi i el Pedro també membres de la Junta.


Més informació