CE Altafulla

Des de 1923

Ens visita l’escola La Portalada

2 min read

En la línia que estan seguint les escoles altafullenques, ens visita l’escola La Portalada. Un centenar de nens i nenes han pogut practicar futbol.

CE Altafulla La Portalada presentació

Avui 29 d’abril de 2022 ens visita nens i nenes de l’escola altafullenca La Portalada. En la línia que segueix aquesta escola, estan descobrint moltíssims esports. Com no podia ser d’una altra manera, el futbol també el volien conèixer, i també visitar el seu estadi.

CE Altafulla La portalada entrenament

Dividits en quatre grups, van poder gaudir d’un entrenament de tecnificació, practicar la finalització, un partit de futbol i conèixer de la mà del nostre president, la història, les instal·lacions i el funcionament del club.

CE Altafulla Portalada partit

Van visitar els vestuaris, van veure on guardem el material, van veure com es prepara un partit de futbol,… en difinitiva, ens van poder conèixer una mica més.

CE Altafulla La Portalada tecnificació

Com a nota curiosa, la resposta dels alumnes a la pregunta: quant creieu que cobra el president de l’Altafulla per portar el club? Les respostes anaven dels 1200€ als 2000€ al mes. La cara que els quedava quan els dèiem que no cobrem res…

Al final vam poder preguntar als alumnes que quins esports practicaven: bàsquet, karate, patinatge, gimnàsia artística, vela, hípica, tennis… i un llarg etcètera.

Al final tothom es va quedar amb el més important: fer esport. Sigui quin sigui. Fer esport.

Donem les gràcies per la visita de l’Escola La Portalada.


Més informació: