CE Altafulla

Des de 1923

Presentació equips CE Altafulla 2021/2022

1 min read

Facilitem algunes fotografies del meravellós dia que vam poder gaudir en la presentació dels equips del CE Altafulla corresponents a la temporada 2021/2022

Estem orgullosos de poder gestionar i dirigir un club on hi participa tantes i tantes bones persones. Us deixem una fotografia de família general on sortim jugadors, tècnics, familiars i junta.

Aquí teniu una foto amb els més petits en primer pla. Els minis, que son el futur dels groc-i-negres. D’aquí uns anys es veuran a les fotos i enyoraran el seu passat.

CE Altafulla Presentació 2021/2022

I aquí tots els nostres equips. No hi som tots. Per desgràcia alguns no van poder venir, però ja ho recuperarem l’any vinent.

CE Altafulla Presentació 2021/2022 tots els jugadors

Volem donar les gràcies a tots els que vau venir a gaudir de la presentació dels equips del CE Altafulla de la temporada 2021/2022.

Donar les gràcies a tots els esponsors que van venir i vam poder donar les gràcies, perquè sense ells això no seria possible.

També donar les gràcies a l’Ajuntament d’Altafulla, i concretament a Àlex Cañas, regidor d’esports, i el batlle Jordi Molinera, per fer acte de presència i per tota la feina feta a l’estadi Joan Pijuan.

Un dia especial que va ser irrepetible.


Més informació