CE Altafulla

Des de 1923

Portes obertes futbol femení 2022

1 min read

Només acabar la temporada 2021/2022, ja posem en marxa la nova temporada. Ahir divendres di 1 de juliol vam portar a terme portes obertes de futbol femení a Altafulla.

Portes obertes futbol femení Altafulla

L’objectiu del club és apostar pel futbol femení. Cada vegada més, son les noies que venen a provar el nostre esport. És la nostra obligació donar aquesta oportunitat i que vegin que el futbol és cosa de noies.

Portes obertes futbol femení Altafulla Cadet

La nova reglamentació de la Federació indica que les jugadores poden jugar als equips masculins sense cap mena de restriccions a tots els equips del club.

La nostra feina serà que les noies que venen a provar, se sentin còmodes i no hagin de deixar l’esport que els agrada, per anar a un altre esport on estan totes les seves amigues.

Portes obertes futbol femení Altafulla prebenjami

Queda per fer molta feina. Nosaltres ja estem treballant-hi. Ara només queda, com ahir, que vinguin a provar i anar sumant jugadores, entrenadores i membres femenins a tota l’estructura del club.

Portes obertes futbol femení Altafulla Aleví

Les portes obertes al futbol femení és la primera llavor a la feina que volem fer aquest any. Esperem bona resposta de totes les noies i dones que vulguin participar-hi en aquest projecte.

Aneu visitant la web, que us anirem informant de totes les novetats. A pretemporada tornarem a tenir portes obertes per totes les categories de Femení.


Més informació