CE Altafulla

Des de 1923

Himne del centenari del CE Altafulla

2 min read

Estimats socis i sòcies, ens fa molta il·lusió compartir-vos l’Himne del Centenari de CE Altafulla que ha fet el grup Porto Bello.

Centenari CE Altafulla

Podreu viure-ho en directe el proper Divendres 15 de Setembre al Concert del centenari, emmarcat dins els actes de la Festa Major, on a més de Porto Bello comptarem amb Dani Moreno “el Gallo” de Los Principales i Aleix Ballesté DJ! Un gran concert per celebrar cent anys d’història, on us convidem a venir per gaudir-ho de valent tots junts!

Himne Centenari

Us deixem l’himne del centenari a YouTube:

Pels que tingueu un perfil a Spotify, el podeu trobar al següent enllaç:

Doncs ja tenim l’himne del centenari del CE Altafulla. I ens fa molta il·lusió que sigui un de casa nostra, el Tonet, qui hagi posat música, lletra i veu a un himne que formarà part de la nostra història tota la vida.

Presentació a Altafulla ràdio

Com no podia ser d’una altra manera, Altafulla Ràdio va voler col·laborar en la presentació del nostre himne. En una entrevista al nostre president Franky i al creador de l’himne i exfutbolista de l’Altafulla, Tonet, van pdoer parlar del passat i del present del club. A continuació us deixem un enllaç i així la podeu sentir en la seva totalita:

Esperem que us agradi i que participeu a totes les activitats que tenim preparades per celebrar el nostre centenari.

Més informació