CE Altafulla

Des de 1923

El futbol al Carnaval 2024 d’Altafulla

2 min read

Aquest 2024, els del futbol hem participat al carnaval d’Altafulla amb una carrossa medieval.

CE Altafulla al carnaval 2024

Un grup de famílies del CE Altafulla, han volgut organitzar aquest any la Carrossa Medieval amb el que ens hem presentat al Carnaval d’Altafulla. Diables, Castellers d’Altafulla, Fulleros, Machines i ara ens hi sumem el Centre d’Esports.

Les famílies i col·laboradors

Son molts els membres de famílies que han volgut col·laborar en el dia a dia de muntar la carrossa. I no ha sigut fàcil. El primer any que es muntava, s’havia de fer absolutament tot de nou: carrossa, estructura, llums, so, generadors, seguretat, tractor…

Guerrers Carnaval 2024

Per sort, tenim molt bona gent al club. El Moha, va muntar tota l’estructura de la carrossa, desinteressadament (com l’estimem). El Monti, ens va portar el tractor les tres sortides (és per no parar de donar-li petons). La Jess ens va dissenyar el logo que portàvem. Sheila, Karin, Joana, Marina, Susana, Txell, Judit i Anna, amb el material, coreografies, disfresses… Jose, Juan A., Luis, Dani i Toni que intentaven no molestar a l’hora de muntar la carrossa. I qui ho dirigia tot i administrava el temps, material… el responsable que es portés a terme de forma excel·lent tot, el Ruben.

Futbol Carnaval Altafulla 2024

A tots ells, el club dona les gràcies per ajudar-nos.

Les sortides

Vam fer vàries sortides, algunes amb Carrossa, i d’altres sense. Anem a fer memòria:

Vam anar a rebre al Carnestoltes a La Violeta. El vam acompanyar fins a l’Ajuntament, on es va dirigir, amb un to carnavalesc, a tots els que vam assistir a la Plaça del Pou.

El dissabte a la nit, la sortida amb la Carrossa i posada en marxa de tota la maquinària: tothom vestit de guerrer/a medieval i a ballar les coreografies pel recorregut a la Vila Closa d’Altafulla.

Futbol Carnaval 2024 Altafulla

El diumenge al matí, va tocar Baix a mar. Vam donar voltes i vam portar la música i el ball pels carrers de la platja.

Carnaval 2024 platja altafulla

Diumenge al migdia, vam pujar tots al pavelló a dinar junts. Totes les colles, carrosses i comparses, vam poder dinar junts. Macarrons amb tomàquet !!!

Diumenge a la tarda, més carnaval. Vam sortir del Castell,i vam acabar a la Plaça Martí Royo on els més petits van poder gaudir d’unes activitats per a ells.

Carrossa Carnaval 2024 Altafulla

El dimecres, vam anar tots a plorar a l’enterrament de la Sardina que vam fer a les antigues escoles Teresa Manero. Allà vam cremar al Carnestoltes d’aquest any. Els de la brigada, van preparar llonganissa i/o sardines per als assistents.

Aquest any ha sigut excel·lent. L’any vinent, més i millor.

Més informació