CE Altafulla

Des de 1923

Portal del federat

Instruccions per a la nova temporada 2017-18

A partir del proper dilluns, 10 de juliol, podràs accedir al teu Portal del Federat a la web futbol.cat i efectuar les gestions necessàries per la tramitació de la teva llicència, especialment afiliar-te a la Mutualitat Catalana de Futbolistes. Aquest tràmit és imprescindible per poder realitzar la teva activitat esportiva amb la tranquil·litat d’estar cobert en cas de patir una lesió.

A continuació t’indiquem els passos a seguir per efectuar els diferents tràmits:

1. Recordatori de les claus

Has perdut la teva contrasenya per entrar al Portal del Federat? No te’n recordes de l’usuari? No et preocupis. Podràs recuperar les teves claus a l’apartat “Has oblidat la teva contrasenya?”. Des de futbol.cat t’oferim tres opcions per recuperar-les:

En el cas que no estiguis registrat, el teu club t’haurà de facilitar la carta de claus. Tots els federats de categories territorials i nacionals, ja siguin futbolistes, entrenadors i/o àrbitres de futbol, futbol sala i futbol platja efectuen els seus tràmits a través de futbol.cat

2. Actualització de les dades

Amb l’inici d’una nova temporada, és imprescindible que revisis i actualitzis, si cal, la teva adreça, correu electrònic, fotografia, DNI i telèfon de contacte.

En el cas de la fotografia, sempre és millor que aquesta sigui recent per identificar-te correctament davant els àrbitres.

3. Vinculació amb el teu club

Pots revisar el tipus de vinculació amb el teu club mitjançant aquest apartat del teu Portal del Federat. En cas de no tenir cap vinculació, necessitaràs que el club l’efectuï per poder realitzar el pagament de les quotes.

En el cas de que el compromís amb el teu club hagi finalitzat el passat 30-06-2017, la vinculació amb el club passarà a ser temporal, el que significa que la podràs cancel·lar des del Portal del Federat en l’apartat de Vinculacions en el cas que ho desitgis. Si encara disposes de compromís vigent amb el teu club, tan sols ell podrà trencar la vinculació definitiva mitjançant la baixa federativa. En cas de tenir compromís vigent i que el teu club no tramiti la teva llicència, quedaràs lliure de compromís a partir de l’1 d’octubre de 2017 (per a futbolistes de categoria territorial).

4. Reconeixement Mèdic

El reconeixement mèdic té una vigència de dues temporades, la que es realitza i la següent. Així que, per poder expedir la llicència amb el teu club, primer has de comprovar, a través del teu Portal del Federat, que tens el reconeixement mèdic vigent. Si t’inscrius per primera vegada, obligatòriament hauràs de superar satisfactòriament el reconeixement mèdic abans de poder tramitar la llicència.

Si el teu reconeixement mèdic ha caducat, hauràs de tornar a passar la revisió en qualsevol dels centres mèdics homologats per l’FCF (pots trobar el llistat de centres en el teu Portal del Federat en l’apartat reconeixement o en l’enllaç http://fcf.cat/reconeixement-medic) en aquest cas, pots sol·licitar cita prèvia amb el centre per poder seguir amb els tràmits de la llicència. No obstant, tot i disposar de cita prèvia amb el centre i llicència en vigor, hauràs de passar el reconeixement en la data indicada pel centre per evitar la suspensió de la llicència.

5. Pagament de les Quotes

Un cop efectuats els passos anteriors, serà el moment d’efectuar el pagament de la Quota d’Inscripció a la FCF i la Quota de Mutualitat corresponent a la teva categoria i tipus de llicència corresponent.

A diferència de temporades anteriors, aquests pagaments s’efectuaran des d’una nova secció “Pagaments” al teu Portal del Federat.

6. Afiliar-se ràpid a la Mutualitat té avantatges

Amb l’objectiu d’agilitzar els tràmits i evitar les presses d’última hora, s’ha establert un càrrec de 5€ en la quota de Mutualitat a aquells federats que efectuïn el pagament en l’última setmana abans de l’inici de la seva competició.

7. Bonificacions per a famílies amb 3 ó més federats

Per aquelles unitats familiars on juguin tres o més menors d’edat federats a l’FCF, podran obtenir una exempció a partir del tercer membre en la quota d’inscripció a l’FCF. Un cop aprovada la sol·licitud, la Federació Catalana de Futbol retornarà l’import rebut.

Més informació