CE Altafulla

Des de 1923

Jornada 8 Futbol competició

2 min read

CE Altafulla 0 – 2 Pobla Mafumet

Partit molt raro, en el que les targetes van ser les protagonistes. 13 grogues i 2 vermelles. Aquestes últimes per a jugadors altafullencs. Les expulsions van marcar el partit. Bé, partit per a oblidar i seguir treballant en els següents.

Fitxa CEAltafulla – Pobla Mafumet

Juventut Bisbalenca 0 – 3 CE Altafulla Juvenils

Els juvenils segueixen contant els partits per victòries. Partit molt seriós y difícil per les dimensions del terreny de joc.
Els gols de Carlos (15′), i Maddi (54′, 71′) donen tres punts més als homes de Jonathan.
L’home del partit: Joan Barceló.

Juvenils-2015-10-25
Els juvenils guanyen 0-3 al camp del Joventut Bisbalenca

CE Altafulla Veterans 1 – 1 Penya Barcelonista Hospitalet

Gran partit el que es va veure al Joan Pijuan. Partit molt igualat, on ens vam avançar amb un penal llençar magistralment per Karim. Vam aguantar tot el que vam poder per defensar el resultat, però al minut 43 ens empataven per un error puntual de la defensa.
La segona part va ser un joc defensiu per part nostre, i intentar marcar en algun contratac. No va ser així, i el marcador es va quedar en l’empat que donava 1 punt més als veterans.
L’home del partit: Karim

Veterans-2015-10-25
Javi i Ferran cel·lebren el puntet que hem aconseguit davant d’un equip que segur que estarà a la part alta

Els números: Portem 2 victòries, 2 empats i 1 derrota. A casa no hem perdut cap partit. 5 gols en contra (dels menys golejats)

Femení 0 – 3 Rancing Bonavista

No aprofitant les clares oportunitats que tenim davant porteria. La mala sort en atac ens va condemnar a la derrota. No passa res, a seguir treballant igual i a créixer poc a poc.

Deixa un comentari