CE Altafulla

Des de 1923

Horaris imposats, taxes i d’altres

2 min read

La Junta del CE Altafulla creiem que, malgrat no ser un preu descabellat, cal que des de l’Ajuntament d’Altafulla, amb la regidoria d’esports al capdavant, es replantegi la situació actual.

Al primer comentari trobareu l’enllaç a la noticia, on apareix el que va dir el nostre president en nom de tota la Junta.

I aquí aprofundim:

La taxa sumaria gairebé 5.000 euros anuals de despesa pel club… mentre de subvenció rebem poc menys de 2300.

Per si fos poc, se’ns avisa d’aquest sobrecost a meitat de temporada, i creiem que com a mínim s’hagués pogut estudiar i comunicar abans de fer les obres.

No ens sembla bé que lAjuntament d’Altafulla cobri a les entitats del poble, i menys encara que només cobri a algunes entitats esportives per l’ús d’espais municipals.
Dit això, creiem que si ells comparen espais amb la taxa, que comparin també vestidors, lavabos públics, dutxes…

A demés de la taxa, ens amenacen en tirar el bar a terra per fer-lo nou i treure’l a concurs. Un bar que és clau per la nostra supervivència, que fou construït pels socis amb les seves mans i d’on treiem el cost desmesurat dels arbitratges federatius (més de 10.000 euros l’any).

Si ara hem de repartir aquests 15000 euros entre les quotes de socis, pares/mares, jugadors i patrocinadors malament anem… el futbol serà només per rics, i no pel poble com diuen alguns.

A aquest pas el CE Altafulla tancarà la paradeta i l’entitat més antiga del poble desapareixerà.
Abans, però, estudiarem altres opcions: hi ha camps veïns on no es paga cap taxa i molts d’altres a Catalunya on aquesta és bonificada.

Anem camí de tenir un camp de gespa preciós, i desert.

Deixa un comentari