CE Altafulla

Des de 1923

Jornada 10 – Seccions competició

1 min read

CE Altafulla 0 – 3 Riudoms

Dura derrota a casa. Però això no treu la feina i el treball dels jugadors al camp. Errors puntuals que els visitants van a profitar per fer els seus gols, i jugades puntuals com a l’inici de la segona part que podrien haver canviat el signe del partit, però que la sort ens va donar l’esquena.
Bé, treball i més treball, que segur que han d’arribar els resultats i els punts.

Femení 0 – 4 La Floresta

Molta lluita per part de les nostres jugadores que no es va veure recompensat en el marcador. No va derrota que només indica que hem de seguir treballant. A pensar en el següent partit.

Veterans 4 – 3 Creixell

Un partit que es plantiejava com tots els derbis, difícil. I així ho va ser. Amb el 2-0 dels primers minuts, l’equip es va relaxar i va començar un partit molt diferent. 2-0, 2-1, 3-1,3-2, 4-2 i 4-3. En tot moment vam deixar que el Creixell seguís al partit. En cada gol de la tranquilitat, arribava el gol que ficava de nou als visitants.
Els gols en contra, tots per errors puntuals que es treballaran per corregir.

2015-11-08-LeoJaviFerran
Javi, Leo i Ferran després del partit

Juvenils

Aquesta jornada descansaven.

Deixa un comentari