CE Altafulla

Des de 1923

Jornada 11 – Seccions competicions

3 min read

Juventut Bisbalenca 2 – 3 CE Altafulla

Les coses no van començar bé per l’equip altafullenc, ja que al minut 15 perdia per un clar 2-0. L’equip local va saber aprofitar les dues úniques arribades amb perill de tota la primera part per avançar-se en el marcador. Malgrat aquest inici decebedor, l’equip altafullenc li va posar ganes, i arribava amb perill a l’àrea local. El porter de la Bisbalenca, Rubén, va fer tres aturades de mèrit que impedien retallar diferències al conjunt de Jordi Castro. Quan faltaven tres minuts per al descans, una gran jugada/assistència de Diego a l’interior de l’àrea permet a Tommy establir el 2-1. Només començar el segon temps, una gran jugada al primer toc entre Tristàn-Nieto i rematada de Pol estableixen el 2-2 al marcador. A partir d’aquest moment el partit es va obrir disposant ambdós equips de clares ocasions de gol per desfer l’empat, No va ser fins al minut 86, quan en una molt bona jugada de combinació de l’equip altafullenc, el migcampistaTristán, d’un potent xut a l’escaire de la porteria local establia el definitiu 2-3. Treballada i merescuda victòria. Destacar la lluita i les ganes que van posar tots els jugadors altafullencs per superar el cop anìmic que va significar rebre dos gols de manera tan ràpida al camp del cuer. Després de tres derrotes consecutives l’equip altafullenc agafa aire a la classificació general a l’espera de rebre diumenge al Tancat (17,00h.)

Bellvei 3 – 1 Femení

Nova derrota del femení. Les jugadores treballen molt bé, i és qüestió de tenir paciència. Aquesta setmana hi haurà dues noves incorporacions, que de ben segur que donaran un cop de mà per a que arribin els resultats.
Endavant noies !!!

Juvenils 3 – 3 Santa Oliva

Gols: Álvaro, david i Eric
Bona primera part on es va veure un Juvenil superior al rival en totes les línies, cosa que va fer que s’acabés amb el 3-1 als primers 45 minuts.
A la segona part, fruit de la relaxació o per la falta de ritme (en un més només han jugat 1 partit), provoca que els visitants empatit mitjançant dos rapidíssims contratacs que no vam saber parar.
L’home del partit: Dani Saumell.

Montblanc – Veterans

2015-11-15-Veterans-Montblanc-01

Aquest cap de setmana, el ‪#‎CEAltafullaVeterans‬ vam guanyar 2-3 al dificilíssim camp del Montblanc. Va ser un partit molt igualat, on els locals tenien la pilota, i nosaltres sortiem al contratac. Araus (penalt provocat per Magri), Javi (amb el que pot ser el gol de la temporada marxant de 3 defensors i marcant amb la famosa cullera de Raul González) i Hector Caro (que van dos gols en dos partits) van fer pujar els tres gols que ens van donar la victòria.
Aquesta setmana destacarem a Magri, perque porta dos partits assistint pilotes de gol, i a Héctor per tornar a marcar (i comença a ser costum que Héctor mulli).
A més, podem dir que hem recuperat del tot a Caye, que Luis Iniesta demostra perqué és el jugador més regular de l’equip, que tenim dos centrals Moha i Araus que donen estabilitat, que Castro és un malson per les defenses contràries, que Yuri, Ferran y Gus poden aportar moltíssim a vàries posicions, i que Leo, Enric i Edu asseguren des del lateral la línia defensiva. Que dir de Karim, la peça secreta d’aquesta setmana (no podem dir res més al respecte)…
Per últim, a la porteria, encara que se’ns ha lessionat el Marc, podem contar amb Aaron que tant jugar de porter com de davanter.
I encara que no van poder venir aquesta setmana: Albert Asencio, Xavi, Dani Rich, Quim, Pau i Francino.
Que bé que ens ho passem els veterans del CEAltafulla. Ens importa molt poc estar a la part alta de la classificació, la lliga és molt llarga i sabem que al futbol tot canvia jornada darrera jornada. Però quin grup de veterans. 27 jugadors defensant la samarreta groc i negre cada cap de setmana.

Deixa un comentari