CE Altafulla

Des de 1923

Jornada 12 – Seccions competicions

1 min read

Una jornada negra… Bé, treball, treball i més treball

Amateur 1 – 2 El Tancat

Un molt bon partit, que no es veu reflexat al marcador. Vam tenir fins a 3 ocasions claríssimes d’1 contra 1, i no vam materialitzar-les. El tancat va arribar en un parell d’ocasions, i si que va marcar. El resultat no ha d’amagar el bon partit fet.

Femaní 2 – 4 Cambrils

El cambrils es posa líder de la categoria, i això pot donar una mica la idea del mèrit del resultat. L’equip treballa molt bé al camp, i es veuran els resultats… és qüestió de temps.

Veterans 2 – 3 Icomar

Primer partit que perdem a casa. Dos gols als primers moments del partit, ens va sentenciar. Davant un bon equip ben colocat i amb molt d’ofici. L’Icomar va venir amb dos vells coneguts: Salva i Vicente, exjujadors del CE Altafulla. Va ser molt bonic tornar-los a saludar en un camp.

Juvenils

Descansen

Deixa un comentari