CE Altafulla

Des de 1923

Jornada 9 – Seccions competició

2 min read

Jornada dispar pels nostres equips

Escola Valls 3 – 1 Amateur

Sembla ser que quan anem a Valls, no tenim sort. Un partit marca per les expulsions, una per cada equip. Encara que Tommy ens va adelantar al marcador al minut 7, després de les expulsions, es va enrarir el partit i ens van remuntar fins arribar al 3-1 final.
L’equip segueix treballant i segr que arriven els resultats i la continuitat que necessitem.

Classificació/Resultats de 3a catalana Gr. 3

Pont Armentera 0 – 2 Veterans

Gran partit dels veterans que aconsegueixen 3 punts més en un difícil camp. Un camp de terra que a priori, per posició a la categoria, era factible puntuar i, encara que finalment va ser així, no va ser fins la segona part amb una magistral falta que va xutar Javi Sánchez i que feia el més difícil, marcar. Però encara no estava tot fet, els locals apretaven i els veterans es replegaven per poder-se defensar i sortir al contratac. Héctor Caro, amb un impressionant gol per l’escaire, culminava un rebuig del porter local i donava la tranquilitat a l’equip amb el 0-2 quan faltaven 10 minuts. A partir d’aquir, aguantar el resultat i a no fer-se mal.

Eesltat/Classificació Veterans Futbol Gr. 2 Tarragona

Astorga 3 – 2 Femení

Resultat molt ajustat. Vam estar a punt de puntuar, però finalment no va poder ser. Es va fer un partit molt seriós i molt lluitat per part de les nostres jugadores. A seguir treballant…

Juvenils

Aquesta setamana els nostres juvenils descansaven. A la lliga s’han retirat diversos equips.

Deixa un comentari