CE Altafulla

Des de 1923

1a Trobada Pares contra fills

2 min read

Quin gran dia !!! Per cel·lebrar el Nadal, el club va decidir que els papes puguessin jugar CONTRA els seus fills. Un cara a cara. Malgrat les difícils dates i que alguns dels nostre jugadors estaven fora amb les seves famílies, molts vam poder gaudir d’un partit veient de molt aprop com juguen els nostres fills.

Els més peques van jugar barrejats. Pares i jugadors defensant el seu equip. Partit molt igualat. Tant, que va acabar en empat 3 a 3.

ParesContraFills-ElsMesPetits

A la mitja part, va arribar la patge (tothom va coincidir en dir que era molt simpàtica i que tenia màgia parlant amb els nens). Els nens van poder escriure la seva carta al Reis. Encara que molts ja l’havien escrit, la van tornar a escriure per assegurar que arribés als reis el que havien demanat. Tots van coincidir a assegurar que s’havien portat molt bé…

ParesContraFills-Patge

A la segona part, els més petits ens ho vam agafar amb més calma, però els més grans continuava la lluita

ParesContraFills-ElsMesGrans

Al finalitzar el partit dels més grans, les xifres ballaven. Semblava que tothom havia guanyat. 4 a 1, no 6 a 2, no 9 a 6… Sigui com sigui, la primera trobada de pares contra fills va ser molt bonica, intensa i tot un èxit.

I aquí teniu el vídeo !!!

I Trobada d'Any Nou HD from cealtafulla on Vimeo.

Gràcies a tots els pares, mares, cosins, amics i jugadors que van venir. Als que no, no patiu, que l’any vinent repetirem.

Deixa un comentari