CE Altafulla

Des de 1923

Campus Multiesportiu Setmana Santa 2016 Alberto Benito

2 min read

Ens fa molta il·lusió presentar el “I CAMPUS MULTI-ESPORTIU DE SETMANA SANTA ALBERTO BENITO”!!!

Des del Centre d’Esports d’Altafulla oferim un Campus Multiesportiu de Setmana Santa que combina diferents activitats lúdiques i esportives!!

En l’apartat del futbol comptarem amb dues col·laboracions molt especials:

La gran novetat és un campus apadrinat pel crack Alberto Benito!!
L’Altafullenc, un autèntic crack amb molta projecció, oferirà la seva experiència esportiva (Nàstic, Sporting de Gijón i actual jugador del CF Reus) realitzant entrenaments i tecnificació de diversos aspectes futbolístics segons edats.

I de la seva mà, es suma al projecte Llorenç Gòmez!!
El considerat millor jugador espanyol de futbol platja ens brindarà una “masterclass” de la seva disciplina futbolística!!

Us proposem que participeu d’una estada en la qual també es fomentarà la convivència i el companyerisme com a valors essencials de l’esport.

Tot plegat coordinat per la Cristina Magriña, una altre crack amb una dilatada experiència, tant al club com en la gestió i organització d’events!!!

Us ho perdreu??
Més informació i inscripcions a cealtafulla@gmail.com, al bar de l’estadi o via missatge privat al facebook de la coordinadora Cristina Magriña Pova: https://www.facebook.com/cristina.magrinapova?fref=ts

Descarrega’t tota la informació en format PDF

[cs_button button_size=”btn-lg” button_title=”Descarrega tota la informació en PDF” button_link=”http://cealtafulla.cat/wp-content/uploads/2016/03/CEAltafulla-CampusSetmanaSanta2016.pdf” button_border=”yes” border_button_color=”#009900″ button_bg_color=”#009900″ =”null” button_icon=”icon-arrow-circle-o-down” button_icon_position=”left” button_type=”rounded” button_target=”_blank”]

Deixa un comentari