CE Altafulla

Des de 1923

Veterans – Torneig Torredembarra

1 min read

Els veterans van de torneig en torneig. Van començar amb el de futbol 7 a La Riera organitzat per la Penya Barcelonista, després el triangular organitzat pels Veterans de La Riera on vam jugar contra el Reus i els rierencs, i el dia 27 d’Agost a les 19:30h, juguem triangular amb Torreforta i el Torredembarra.

És tot un orgull que pobles veïns com La Riera i Torredembarra contin amb els veterans altafullencs per participar en les seves competicions. Ara bé, esperem donar guerra als torrencs a la seva festa major, encara que a priori son molt superiors a nosaltres…

Ei, que es veurà futbol. Ho garanteixen jugadors com Dani Morros, Jordi Araus, Moha Amahdad, Dani Merino, Jordi Castro… Podem veure, amb el permís del Torreforta, un excel·lent derbi entre torrencs i altafullencs (o entre escarbats i mosquitaires).

Deixa un comentari