CE Altafulla

Des de 1923

II Campus Multiesportiu Alberto Benito

1 min read

II Campus Multiesportiu de Setmana Santa i Tecnificació Alberto benito.

Masterclass de futbol platja amb la participació del Club Futbol Platja Torredembarra !!!

Per a nens i nenes de 4 a 16 anys.

Aquí teniu tota la informació i el full d’Inscripció:

[cs_button button_size=”btn-lg” button_title=”Descarrega’t la informació del campus” button_link=”http://cealtafulla.cat/wp-content/uploads/2017/04/IICampusAlbertoBenito-Informacio.pdf” button_border=”yes” =”null” button_icon=”icon-download5″ button_icon_position=”left” button_type=”rounded” button_target=”_blank”]

[cs_button button_size=”btn-lg” button_title=”Descarrega’t el Full inscripció al II Campus Alberto Benito” button_link=”http://cealtafulla.cat/wp-content/uploads/2017/04/IICampusAlbertoBenito-FullInscripcio.pdf” button_border=”yes” =”null” button_icon=”icon-download5″ button_icon_position=”left” button_type=”rounded” button_target=”_blank”]

Deixa un comentari