CE Altafulla

Des de 1923

Partit Altafulla – Deutschland, portem més de 40 anys

1 min read

Com cada any, s’ha disputat un partit entre un combinat de jugadors alemanys amb un combinat de jugadors altafullencs. Fa goig veure gran quantitat d’amants del futbol omplint l’Estadi Joan Pijuan d’Altafulla. Unes grades que estaven de gom a gom. I un camp on es van poder veure barrejats jugadors que rondaven els 50 anys amb jugadors de 16.

Largo, Hector, Toni, Dani, Collado, Franky, Moha, Jansà i Jose.
Toni, Marc, Àlex, Chus, Pol, Joserra i Genís.

Vam poder gaudir de moltíssims gols, amb el resultat final de 10-5. Amb l’arbitratge de Martí Inglés, que va ser correctíssim. Però el que més agrada d’aquests partits és la gran germanor i bon rotllo que hi ha al final del partit.

El CE Altafulla porta al poble una opció més al turisme. El futbol mou moltíssima gent, al club hi ha una junta amb moltes ganes de fer coses i que es mou moltíssim. A la següent notícia us explicarem com ha anat els encontres amb els equips de Meryland dels EEUU.

Deixa un comentari