CE Altafulla

Des de 1923

Els veterans comencen la temporada 17/18

1 min read

Els veterans enceten nova temporada amb moltes novetats. Quim Pereira és el coordinador dels veterans i qui any darrera any fa que els “iaios” del poble tinguem futbol. La novetat estrella d’aquesta temporada és la incorporació d’entrenador. El Jose Ma Pintu, es farà càrrec dels veterans per poder seguir amb la bona trajectòria d’aquests dos últims anys.

Veterans Altafulla 2017

Hi ha baixes a l’equip, com cada any, però també hi ha noves incorporacions. L’objectiu d’aquest any és quedar el més amunt possible, tasca difícil pels equips veterans que veuen com els jugadors en moltes ocasions no poden invertir el temps que volen als entrenaments o partits.

Una temporada marcada per unes lligues de veterans organitzada pel Consell comarcal, un mica rares. Equips que s’han guanyat el pujar de categoria, però que no volen pujar. Equips del primer nivell que havien de baixar del nivell 1, però que se’ls perdonava perquè havien equips que no volien pujar. Encara així, aquests equips han renunciat a la categoria i volen baixar.

Sigui com sigui, tindrem veterans a Altafulla i els diumenges al migdia podrem anar a l’estadi a veure’ls i a animar-los.

En breu anirem penjant les fotos oficials de totes les categories…

Deixa un comentari