CE Altafulla

Des de 1923

Quan estimes un club – Cristina Magriña

1 min read

Està clar que quan estimes a un club,

quan has donat part important de la teva vida per uns colors, quan agafes un club quan estava sota mínims (tots recordem els dies del camp de terra), quan t’has passat nits senceres fent fitxes per a que els jugadors puguin disputar un partit al dia següent, quan has hagut d’anar a desenes de reunions amb l’Ajuntament, quan has hagut de fer reunions amb els pares de jugadors, quan estàs defensant un club amb tanta història… i un llarg etcètera, podem dir que ja formes part important de la Història del CE Altafulla.

Però si a més, ets una persona modesta, en moments com aquest, t’enrecordes dels que van estar al teu costat. Per una part, la Tanit, que es nota que és la teva fillola futbolística. En pots estar orgullosa d’haver fet créixer a la primera jugadora femenina del club. I com no, del Dani, un d’aquells jugadors destinats a defensar el club durant un llarg temps de vida… no sempre et quedes al club que disposa de camp de terra i veus com la majoria d’equips del teu voltant hi ha gespa…

I si, t’ho mereixies, aquest reconeixement davant de centenars de persones, i molt més. Mai et podrem agrair tot el que has fet, i el que faràs…

Cris, t’estimem. Gràcies per formar part d’aquest Club.

Deixa un comentari