CE Altafulla

Des de 1923

Trofeu Joan Pijuan 2017 – CE Altafulla Vs FC Tarraco

1 min read

Un any més, el CE Altafulla amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla, organitzen el nostre trofeu JOAN PIJUAN. El que en un principi havia de ser un mal de cap per al club, trobar un club disposat a jugar el dia abans del pont festiu se’ns plantejava molt i molt difícil, resulta que tenim a Tarragona un club molt i molt particular, el FC Tarraco. Un club propietari dels seus socis i amb la premissa de lluitar per un futbol més just, sostenible, solidari, crític i social.

Ajuntament Altafulla

El partit molt igualat que ens vam portar per jugades puntuals que van fer decantar el marcador cap a casa. Un partit del tot net i on vam poder veure tocs de qualitat dels dos equips i on el FC Tarraco va poder mostrar tot el seu poder tenint a la banqueta fins a 8 jugadors !!! Van venir amb quasi 20 jugadors. Això diu molt d’aquest equip. Grans,
sou molt grans. No vam poder tenir millor rival, un equip que estima el futbol. Gràcies.

CE Altafulla - FC Tarraco

Aquí us deixem algunes fotos que completarem al nostre facebook:

El Capità del FC Tarraco recull el trofeig

Chus, el nostre capità, recollint el trofeig de mans del Sr. Jaume, regidor d’esports

Enllaços relacionats

Deixa un comentari